7 ene 2013


PANICELLO, V; Des de Saturn.com; ed: edebé(Berta Galofré)

                                                 

Biografia

 Víctor Panicello va néixer a Barcelona l’any 1963. Es va llicenciar en Dret per la Universitat de Barcelona i ha treballat com a jurista en diferents àmbits públics i privats. En l’actualitat treballa en el camp universitari lligat a les noves tecnologies i la societat de la informació. Des de molt jove ha fet de l’escriptura una passió, destacant especialment en la narrativa juvenil. Ha publicat diverses novel·les, totes elles histories realistes, entre elles destaquen Tot despertant la lluna, Des de Saturn.com (Premi Ciutat de Badalona de Narrativa Juvenil 2003) i La mort deixa cicatrius.

 Argument

Aquest llibre tracta d’una noia normal, de disset anys que es diu Laura.

La Laura escriu a diferents foros  d’Internet  sota un pseudònim, on expressa reflexions que l’afecten com per exemple: la separació dels seus pares, la infidelitat de la novia del seu germà etc...

Un dia però li envien un correu dient-li que ha guanyat un premi pels seus articles penjats a Internet. A partir d’aquí comencen totes les aventures que passa per poder recollir el premi sense haver d’anar-hi ella ja que els articles són firmats per un pseudònim masculí i més gran que ella.
 

 Fragment

 En les situacions en què s’obté reconeixement dels altres, allò que és més important, no és l’aplaudiment en si (que tampoc fa nosa, és clar). El que de debò és important, el que perdura és aquesta sensació de sentir-se a gust amb un mateix, de sentir-se orgullós  del que s’ha fet.
 
Conclusió

 Des de Saturn.com és un llibre molt adequat per la nostra edat, ja que la història que li passa a la Laura podria succeir-li a qualsevol de nosaltres.
Té uns vocabulari adequat per la nostra edat i tampoc és molt llarg.
També m’agradaria afegir que aquest llibre m’ha fet molta il·lusió poder-lo llegir ja que el seu autor, el Víctor, és un bon amic dels meus pares i al conèixer l’escriptor, crec que com en altres llibres seus que m’he llegit, entro millor en la seva realitat.

 

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web