6 may 2013

ESPINOSA, Albert. El Món Groc. Rosa dels vents. Marina Vidal


BIOGRAFIA

Albert Espinosa va néixer a Barcelona el cinc de novembre de 1973. És enginyer industrial químic, actor, director, guionista de cinema, teatre i televisió. És creador de les pel·lícules Planta 4ª, Va a ser que nadie es perfecto, Tu vida en 65’, No me pidas que te bese porque te besaré i de la sèrie de televisió Polseres vermelles. Entre els seus treballs com actor destaca el personatge de Dr. Ultrera a la sèrie Abuela de verano. També col·labora habitualment en programes de ràdio, columnes a diversos diaris.
El Món Groc és la primera novel·la que publica.

ARGUMENT

Aquest llibre té traces autobiogràfiques.
Una primera part, és un recull consells, experiències, vivències i sensacions que l’autor ens explica a partir de la seva estada a l’ hospital durant la seva malaltia, el càncer.
Una segona part del llibre la dedica a explicar què són els grocs i com identificar-los. Els grocs són persones especials que es creuen a la teva vida, la manera de relacionar-s’hi és l’estimació, la carícia i l’abraçada. És la sensació d’haver trobat una ànima bessona, una persona que et marca.

FRAGMENT

Cadascú ha de decidir allò que li convé  i li serveix i allò que no li serveix de res. No és filosofia, no és religió, només són lliçons de càncer aplicades a la vida, i així és com s’ha d’entendre. Així que no hi ha cap possibilitat de discutir-les.

 OPINIÓ

És un llibre interesant, et fa pensar en situacions viscudes a la vida i crec que és vàlid per tothom els consells que dona, tant per malalts com per gent sana. No espereu trobar una novel·la emocionant, no ho és, però té un punt d’autoajuda.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web