19 may 2013

RIORDAN R., L’Heroi Perdut, Kimera, (Miquel Miró Rovira)



Biografia

Rick Riordan (San Antonio, Texas, 5 de juny de 1964) és un escriptor estatunidenc autor d'una sèrie de novel·les de misteri que protagonitza el detectiu Jackson "Tres" Navarre. La sèrie Percy Jackson i the Olympians va començar com un conte per a llegir al seu fill a l'hora d'anar a dormir, i gràcies a la seva experiència com a professor de mitologia per a nens amb dificultats d'aprenentatge ha creat aquests llibres de mitologia.
A l'actualitat, Rick Riordan escriu a temps complet.

Argument

Aquest llibre tracte d’un noi anomenat Jason que de cop es desperta en un autocar dirigint-se a una excursió sense en recordar-se de res, allà coneix en Leo i a la Piper. En aquella excursió descobreix que el món esta ple de éssers mitològics i que ell és fill de Zeus. A partir de aquell instant descobreix nous llocs, noves persones i s’endinsa cap a una aventura amb el Leo i la Piper per recuperar els seus records.

Fragment

Va intentar aixecar-se, però era com si tingués les cames de plom. Encèlad va mirar-se la destrucció perplex, i després va riure.
-Impressionant! Per desgracia, ha estat l’últim truc semidéu.
            Va saltar el crater d’un sol salt i va clavar els peus a banda i banda d’en Jason. El gegant va alçar la llança, amb la punta a dos metres del pit del noi.
            -I ara –va dir Encèlad-, el meu primer sacrifici a Gea!

Comentari personal

Aquest llibre m’ha agradat molt ja que conté elements mitològics i és un tema que m’interessa. Alguns dels personatges que apareixen en el llibre són descendents de déus grecs, tenen poders sobrenaturals i passen experiències fantàstiques. També m’agraden els llibres d’aventures i aquest té les dues coses. El que no m’agrada és que tots els llibres d’aquesta col·lecció que he llegit acaben de sobta i et deixen amb la intriga de que passarà a continuació.
Recomano aquest llibre a tota la gent que li agradin aquests tipus de llibres, perquè passarà una estona fantàstica.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web