17 oct 2012

Collins Suzanne, ELS JOCS DE LA FAM II, ed. estrella polar (guim de Haro)


     BIOGRAFIA
Suzanne Collins (1964) es una escriptora i guionista estatunidenca, especialment coneguda per la seva trilogia
 Els Jocs de la Fam.
La carrera de Suzanne va començar el 1991, com a guionista en programes de televisió


 ARGUMENT
Aquest llibre tracta sobre la continuació dels jocs de la fam ,en el primer passava que en Peeta  i la katnis guanyaven els jocs de la fam .En aquest llibre fan uns altres jocs de la fam i hi ha nous contrincants i el Peeta i la Katnis guanyen un altre cop.





COMENTARI
      A quest llibre el recomano per que si algú s’ha llegit el 1r i la agradat li recomano aquest llibre te un final intrigant ,i m’ha agradat molt perquè es molt similar al altre llibre .

2 comentarios:

  1. Els Jocs de la Fam 2, en Flames, és la continuació dels jocs de la fam on la Katniss Everdeen i en Peeta Mellark surten victoriosos dels jocs amb una impresionan història escrita per Suzanne Collins l'autora dels tres llibres. El vocabulari està bastant bé tot i que de vegades se't fa una mica pesat llegir. Recomano aquest llibre a la gent que li agraden les aventures i la ciència ficció. (Artur Castelló)

    ResponderEliminar
  2. És un llibre molt interessant i, necessari de llegir un cop s'ha acabat el primer. L'autor utilitza un vocabulari molt explícit i precís. La història és entretinguda, però en alguns punts és difícil de seguir. Pesa a això, segueix sent un llibre molt recomanable.

    Héctor Fernández

    ResponderEliminar

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web