15 oct 2012

ESPINOSA, Albert, Si tu em dius vine ho deixo tot… però diguem vine, Plaza & Janes editores, Cristina Serrano


BIOGRAFIA

Albert Espinosa i Puig va néixer a Barcelona, el dia 5 de novembre de 1974. És enginyer industrial de formació, guionista de teatre, cinema i televisió, actor de teatre i director de teatre i cinema català. Va començar a escriure quan anava a la universitat. 









ARGUMENT


A en Dani, un adult nan, l’acaba de deixar la seva parella, amb la qual havien pensat el seu futur: tindrien un fill que es diria Izan al que li agradarien el cosmos.
Dani és buscador de nens perduts i just després de la seva ruptura el truquen per anar a la illa de Capri per buscar-ne un. Durant el seu viatge el protagonista ens explica part de la seva vida, persones que hi han influenciat i la seva força de seguir endavant.












FRAGMENT
-Som energia. Energia és tot el que veig en aquest món. Energies que t’inunden quan les veus, quan les sents, quan les estimes, quan t’adones que les amaves...
Energies que et permeten trobar les teves rendes.


COMENTARI
Aquest llibre m’ha encantat. La manera de com ho descriu tot i la història en si és preciosa. El recomano molt.




1 comentario:

  1. Ferran Diaz: Estic dacord amb la cristina quan diu que la manera en que relata Albert Espinosa l'història de Dani el protagonista es precios però aquest autor no és un escrito ell escriu el que sap el que ha viscut i del que enten, per això si juntem totes les obres escrites que ha fet veurem que els finals son molt comuns i que les histories son les mateixes però amb diferents protagonistes i diferents problemes. Jo ara que ja m'he llegit tots els llibres d'aquest autor crec que puc dir que estar bé llegir-ne un o dos pero a mesura que vas llegint et dones conte de que el que llegeixes surt a totes les seves obres.

    ResponderEliminar

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web