31 oct 2012

CONAN, Arthur El Gos dels Baskerville, Barcanova (Xavier Pi)



Arthur Conan Doyle
Biografia
Sir Arthur Ignatius Conan Doyle (Edimburg, Escòcia, 1859 - 7 de juliol de 1930) fou un escriptor escocès, creador del famós detectiu Sherlock Holmes.

Estudià medicina i va tenir la seva pròpia consulta. Es dedicava a la literatura d'una manera no professional fins que l'èxit li va arribar amb una de les obres més famoses: el detectiu Sherlock Holmes.
Argument
Aquest llibre tracta d’un cas on Sherlock Holmes fa servit tots els seus recursos per atrapar l’assassí. La història té lloc a Anglaterra més concretament a Londres. És el cas d’una llegenda que explica la història d’un gos que treu foc per la boca i que només mata la  família Baskerville(una família rica d’Anglaterra). Sir Charles descendent d’aquesta família mor suposadament a causa de ser perseguit per un gos. Sherlock Holmes ha d’esbrinar que ha passat I qui és l’assassí.

Comentari Personal
Aquest llibre és d’aventura, té un llenguatge una mica antic però això et fa aprendre paraules noves. M’ha agradat molt, també m’he endinsat molt en aquella època i he après noves curiositats. És molt entretingut i sobretot molt intrigant. El recomanaria a totes les edats. Aquest llibres és molt divertit.

3 comentarios:

  1. Opinió personal (Pol Montolio)

    A mi aquest llibre m'ha agradat molt, però m'ha costat bastant d'entendre ja que el vocabulari era antic. M'agraden molt els llibres de Sherlock Holmes ja que no saps qui és l'assassí fins al final. Si tingues que escollir in llibre de Sherlock Holmes escolliria aquest. Jo me l'he llegit en castellà.

    ResponderEliminar
  2. Opinió personal.

    Aquest llibre ma intrigat molt durant tota la lectura. Encara que a vegades per causa del vocabulari o de la manera en que està narrat es difícil d'entendre o es pot fer un mica pesat. Però igualment, m'ha semblat un llibre molt entretingut, mantenint el misteri fins les últimes pàgines. Recomano aquest llibre a totes les persones que els hi agradin les histories de misteri, i vulguin gaudir l'estona llegint aquest llibre.
    Helena Alba.

    ResponderEliminar
  3. Este es uno de los mejores libros que me he leído. En el primer capítulo se me hico un poco largo y aburrido. Pero después me empezó a gustar más porque había más intriga. La historia muy resumida va de Cuando Sir Charles Baskerville es encontrado muerto en un sendero en el páramo de Devonshire, el doctor Mortimer acude a Londres para buscar la ayuda de Sherlock Holmes para proteger al nuevo heredero. Le lee a Holmes el manuscrito acerca de la maldición de los Baskerville, supuestamente iniciada con Hugo de Baskerville, quien fue muerto por un sabueso infernal como castigo de su maldad. Después de esto, el médico le habla de las huellas de sabueso encontradas a poca distancia del cadáver. (Artur Castelló)

    ResponderEliminar

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web