10 mar 2013

CONAN DOYLE, Sir Arthur El gos dels Baskerville ed. Laertes (Héctor Fernández)


·Biografia:
Sir Arthur Ignatius Conan Doyle (Edimburg, Escòcia, 1859 - 7 de juliol de 1930) fou un escriptor escocès, creador del famós detectiu Sherlock Holmes. Estudià medicina i va tenir la seva pròpia consulta. Es dedicava a la literatura d'una manera no professional fins que l'èxit li va arribar amb una de les obres més famoses: el detectiu Sherlock Holmes. Després d'abandonar la literatura es va casar i el 1902 va rebre el títol de Sir. Participà en la Primera Guerra Mundial i a partir d'aquella experiència es convertí en seguidor de l'espiritisme. A part de les conegudes obres de Sherlock Holmes, Conan Doyle posseeix una bibliografia que inclou novel·les històriques, cròniques de guerra, contes de misteri i contes d'espiritisme entre altres.

·El gos dels Baskerville
El gos  dels Baskerville es un llibre que es parla d'un dels casos de Sherlock Holmes. En aquet cas ha de investigar una antiga  llegenda sobre un gos que va matant a la família Baskerville. Per fer-ho tindrà l'ajuda  del seu amic Watson, el doctor Mortimer i Henry Baskerville. L’únic hereu  de la família que queda viu.

·Fragment: “-Interessant, tot i que és elemental-...”

·Comentari:
És un llibre amb una historia molt interessant, és molt recomanable per a tots aquells a qui els hi agrada el misteri i la intriga. L’autor utilitza un vocabulari molt clar i concret, però la historia és una mica lenta.

1 comentario:

  1. M'agradat molt aquest llibre, ja que tenia ganes de lleguir-lo, aquest génere i aquest tipus d'histories sempre m'han agradat. Dani Rubio

    ResponderEliminar

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web