2 mar 2013


ESPINOSA, Albert, si tu em dius vine ho deixo tot...però digue’m vine, rosa dels vents, (Carla Insenser)
BIOGRAFIA:
Albert Espinosa i Puig (Barcelona, 5 de novembre de 1974), enginyer industrial de formació, és guionista de teatre, cinema i televisió, actor de teatre i director de teatre i cinema català.
És autor del llibre El món groc i de la novel·la Tot el que podríem haver estat tu i jo si no fóssim tu i jo. Va escriure, dirigir i protagonitzar el film No em demanis que et faci un petó perquè te'l faré. També fou el guionista d'altres pel·lícules com Planta 4a, Tu vida en 65 minutos i Va a ser que nadie es perfecto.
ARGUMENT:
Aquesta novel·la, tracta d’un home que es diu Dani, que es dedica a buscar nens desapareguts. El dia que la seva parella l’abandona, té una trucada de telèfon d’un pare desesperat pel seu fill, el Dani esta en una situació difícil, però al final accepta el cas. La buscada del nen el portarà a Capri, un far, o allà trobarà dos homes molt importants en la seva vida. Aquesta buscada li farà retornar a la seva infantesa i reflexionarà sobre la seva vida, la seva parella i unes altres coses que de veritat li importen.
FRAGMENT:
“No desitges poder ser feliç en tots els aspectes de la teva vida...? No haver d’acceptar res que no t’agradi? Sentir que tu controles la teva vida en lloc d’anar-hi a remolc al vagó 23...?”

No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web