19 jun 2013

Boyne,J Motí al Bounty,Empúries( Marc Gracia Albuixech)

Autor:

John Boyne (Dublín, 1971) és un novel·lista irlandès. Es va llicenciar en literatura anglesa a la Universitat de Dublín i va estudiar creació literària a Norwich. Va guanyar el premi Curtis Brown i va començar a publicar relats breus i l'any 2000 va publicar la primera novel·la que porta per nom The Thief of Time. El 2006 va publicar la que de moment és la seva obra més coneguda i la primera que s'ha traduït en català, El noi del pijama de ratlles. Boyne continua vivint a la seva ciutat natal i prepara noves novel·les, que ja s'han traduït a 22 llengües.

Argument:

Motí al Bounty narra les aventures de John Jacob Turnstile, un jove orfe de catorze anys que sobreviu a base d'escurar les butxaques dels altres i buscar-se seriosos problemes amb la llei. Quan és a punt d'entrar a la presó, però, li arriba una proposta temptadora, i així serà com Turnstile, un encantador i desvergonyit antiheroi, s'embarcarà al Bounty cap a unes terres llunyanes i un futur prometedor. On el capità és molt cruel amb la tripulació i amb els oficials.
 
Fragment:

Al embarcar-me al Bounty vaig saber ràpidament que el meu futur desde aquell moment seria indecís.

Conclusió:

Com qualsevol altre llibre d'aventures és bastant entretingut i el vocabulari utilitzat resulta també bastant entenedor.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web