19 jun 2013


Casals, Albert, El món sobre rodes Edición 62
 
Biografia
 
 L'Albert Casals va néixer a Barcelona el 18 de juliol de 1990, Als 5 anys va patir una malaltia que fa que vagi amb cadira de rodes. és un apassionat de viatjar.
 
 
Argument
 
El món sobre rodes tracta d'un conjunt de vivencies i viatges de L'Albert que tot i que va patir una lauc´mia, amb només 14 anys va viatja, viatjava i viatge sol, durant els viatges va a coneguent persones que més tard torna a veure-les. L'Albert és un noi que sempre ha fet el que el cor li ha dit, que té una valentia i un esperit de lluita brutals i que devant de les situacions difícils, posa una cara de somriure i ho solociona. És capaç de pujar 1000 escales amb les mans (Ja que va amb cadira de rodes), en aquest llibre explica els seus viatges i les seves vivéncies els seu sentiments.
 
Fragent
 
"No puc més, els estudis el soroll, la meva vida no té sentit sense els viatges noves sensacions, m'encanta viatjar"
 
 
Opinió Personal
 
Aquest llibre m'ha encantat, sobretot m'ha agradat les ganes de viure i de "menjar-se el món" que té l'Albert, és un llibre que està ple de superacions de ganes de coneixer les persones, noves cultures, nves experincies. És el llenguatge d'un adolescent, per tant nosaltres el podem entendre el molt bé. El recomanaria a tothom que li agradi viatjar, coneixer i valorar.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web