21 jun 2013

Robert Swindells. Ed. La Magrana. (Marina Ausió)


Biografia
 
Robert Swindells és un autor reconegut de literatura infantil i juvenil, nascut el 20 de març de 1939 a Bradford, al Regne Unit.
Robert va començar a interessar-se per escriure als quinze anys, quan va començar a treballar en un diari local.
Va servir a la Royal Air Force, i va ocupar diversos llocs de treball avanç de la formació  com a professor.
Va escriure la seva primera novel·la quan estava en formació, i va anar combinant la ensenyança amb l’escriptura fins l’any 1980, que va decidir dedicar-se de ple a l’escriptura.
Argument
Aquest llibre tracta sobre la Fliss Morgan, una noia que a la vigília de les colònies, te un somni intrigant. Que troba una casa, tota fosca, que té una força que atrau a la Fliss cap a ella, i veu que a l’habitació 13, hi passen coses extranyes...
Quan la Fliss arriba a la casa de colònies, es troba amb que no hi ha habitació 13, fins que hi ha un estrany cas... una nit Ellie- May desapareix.
Al final descobreixen que l’habitació només apareix a les nits... i que Ellie-May ha sigut mossegada pel vampir que hi ha amagat dins...
Fragment
Va arribar a la porta d’un jardí. Era feta d’unes barres de ferro que feien unes giragonses. Gairebé a dalt de tot hi havia una figura que se suposava que era un ocell volant, una gavina potser, però la porta havia estat pintada de negre i la pintura havia fet una regalims que s’havien assecat en forma de caramells a les ales de l’ocell, i semblava un rat penat.
La porta del jardí es va obrir sola i, quan la travessava, Fliss va sentir una veu que murmurava << La Porta del Destí >>.
Opinió personal
Aquest llibre m’ha agradat bastant, el vocabulari s’entén bastant bé, i la història està ben pensada. Perquè per res m’esperava aquest final quan baix començar el llibre.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web