18 jun 2013


Safier,D, Una família Feliç, Ed.: Empúries ( Berta Galofré)
 
Biografia
David Safier (13 de desembre de 1966, Bremen) és un escriptor i novel·lista alemany. Safier inicialment es va formar com a periodista, va adquirir experiència en ràdio i televisió, incloent a Radio Bremen. Des de 1996, Safier treballa com a guionista.
El 2008 va publicar la seva primera novel·la Melït Karma.En aquesta novel·la humorística, però alhora trascendent, una ambiciosa presentadora de televisió d'èxit, que té la seva família molt arreconada, mor quan li cau a sobre el wàter d'una obsoleta estació espacial russa i, degut al mal karma que ha acumulat durant la seva vida humana, es reencarna en una formiga. A partir d'aquí el seu objectiu serà acumular bon karma per tal de pujar en l'escala de la reencarnació i aconseguir guanyar de nou un lloc al cor de la seva família. En aquesta aventura serà acompanyada al llarg de diverses existències per un altre humà de mal karma que també s'ha reencarnat en un animal, el famós seductorGiacomo   Casanova
El 2008 va publicar la seva segona novel·la Jesus liebt mich (Jesús m'estima).
Argument
La família Wünschmann no és gens feliç i una nit, tornant d’una festa, es troben una bruixa que els converteix en uns monstres disfressats. La família per poder tornar a recuperar el seu físic d’abans hauran de trobar altre cop la bruixa. Mentre busquen la bruixa els Wünschmann, passaran per moments difícils, trobaran el Dràcula, llangardaixos gegants, vampirs....
Però al final després de tantes aventuretes, aconsegueixen el que volen? Seran una família feliç?
Fragment
Ens vam abraçar, tots amb les cadenes i jo sense, i ens vam prémer els uns contra els altres.
Molt a prop.
Molt junts.
Plens d’amor.
Sí, segur que no érem sempre una família happy. Sinó una que es barallava i vivia molt estressada. Però érem una família que s’entimava. I al final només compta això a la vida.
Conclusió:
Aquest llibre m'ha agradat moltíssim tot i que no tant com els altres que m'he llegit  de David Safier. De tota manera crec que és un bon llibre per llegir i per  passar-ho d'allò més bé!
 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web