29 abr 2013

CARANDELL I VIÑALS, Roger, CODINA I ROCA, Ernest, MARTÍNEZ I CARRERAS, Alba, SALVÀ I ESCARDÓ, Alexia, Adolescents.cat, el manual, editorial la Galera50 (Inés Blánquez)



 Biografia
Aquest llibre, també té una web, per tant, els mateixos autors del llibre, també ho són de la web. Roger Carandell, és un home, que treballa per l’emissora Radio Flaixbac, entre d’altres, dels altres, la veritat es que no he trobat informació, i no en puc posar res. 

Argument
Com el seu títol ens diu, Adolescents.cat, és un llibre dirigit majoritàriament a adolescents, tant noies com nois, això tant se val. Aquest llibre, no és ben bé un llibre com els altres, perquè, aquest, més que narrar una història, el que fa, és donar consells als joves, perquè el dia a dia els sigui més fàcil. Com superar una ruptura, problemes amb els pares, consells per que un examen et vagi millor. Les amistats. El whatsapp, el Facebook, el twitter etc...

Fragment
Ara tot just comencem a prendre consciencia de nosaltres mateixos, ens hauríem de regalar una mica més de temps, ens hauríem de regalar una mica més de temps. Temps per nosaltres, per preguntar-nos qui som, i a partir d’aquí, decidir qui volem ser. Estem aprenent a viure, i equivocar-nos, si és a la nostra manera, no deixa de ser positiu. Tot el que vivim ara ho veurem reflectit en nosaltres mateixos quan haguem deixat enrere el nostre nen. Però és feina nostra, que mai ningú ens digui com hem de viure o qui hem de ser. 

Opinió
La veritat, és que aquest llibre m’ha agradat molt, per moltes raons. Té un vocabulari, que no és gens difícil, i per tant, és molt més fàcil d’entendre, També m’ha agradat molt, perquè ajuda als adolescents d’ara, a no tenir tant problemes, i la veritat, és que a mi, algun que altre sí que m’ha ajudat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web