7 nov 2012

GALLEGO, L . Finis Mundi, ed. Cruïlla (Josep Mª Parra)


GALLEGO, L . Finis Mundi, ed. Cruïlla (Josep Mª Parra)

BIOGRAFIA

Laura Gallego García va néixer el 11 d’octubre de 1977 en Cuart de Poble (València). Es fundadora de la revista universitària Náyade, repartida trimestral-ment en la Facultat de Filologia i va ser codirectora de la mateixa des de 1997 a 2010. Als 21 anys, quan estava estudiant Filologia, va escriure la novel·la Finis Mundi, amb la que va obtenir el primer premi en el concurs Barco De Vapor de la editorial SM.


ARGUMENT


Aquest llibre tracta de les aventures d’uns nois que s’assabenten de que queda poc per la fi del món, però intenten que això no sigui així. Els tres amics són, En Mattius, un jove monge, en Michel, un joglar més gran que en Mattius, i una noia que es diu Lucía. En aquestes aventures, els tres joves, han de fer-se amb els tres eixos, el del passat, el del present i el del futur, i invocar el l’esperit del temps, ja que només ells poden detenir el compte enrere per la fi del món.

FRAGMENT

“Mundi termino appropiquante...”

OPINIÓ PERSONAL

Aquest llibre m’ha agradat molt, encara que m’han agradat més altres llibres d’aquesta autora com El valle de los lobos. És molt entretingut, i mai es sap el que passarà. Aquest llibre no té un vocabulari molt complicat, però en fragments del llibre barreja diferents temes i es difícil entendre-ho. Aquest llibre el recomanaria a tothom que li agradin els llibres de aventures. 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web