21 nov 2012

GLATTAUER,D, Contra el Vent del Nord, La Campana (Guille Tomás)


Biografia:
Daniel Glattauer va créixer en el 10º districte de Viena. Es va graduar al 1979, va estudiar educació i historia de l'art . Després de graduar-se al 1985, va escriure prop de tres anys per la premsa , i després es va traslladar al recentment creat diari Der Standard. Allà feia informes judicials i els articles de fons és el responsable.
Argument:
Aquest llibre, tracta sobre l’Emmi, que constantment envia correus electrònics a un senyor per donar-se de baixa d’una revista. Després de molts correus, l’home li diu a l’Emmi que s’equivoca de correu, i aquí comencen a parlar i a parlar fins arribar a descobrir les intimitats l’un de l’altre…
Fragment:
Escriu-me Emmi, Escriure es fer petons sense llavis.
Comentari:
Aquest llibre, m’ha agradat molt, es divertit i emocionant. T’enganxa molt, i fa que no puguis deixar de llegir-lo. Encara que és un llibre llarg, es llegeix molt ràpid. Te un vocabulari bastant entenedor. El recomano a tothom!



2 comentarios:

  1. Aquest llibre m'ha agaradat molt, i el recomano a aquella gent que li agradin els llibres de sentiment, aquest tracta d'una dona casada i un home recentment separat que no es coneixen i parlen per correu, fan una mena de vida virtual, per sortir del món que els rodeja.
    Està escrit molt bé, en el llibre només hi surten els correus que s'envien.

    ResponderEliminar

comentad los libros y también cosas que mejorar en la web